Carte de oaspeţi

Dată:: 23.05.2018

De:: Gavriluta Iulian

Subiect:: Ma inclin in fata initiativei!

"...Acestea vi le-am spus ca să nu vă poticniţi în credinţa voastră. Vă vor scoate pe voi din sinagogi şi chiar va veni vremea, când oricine vă va ucide pe voi va crede că aduce slujbă lui Dumnezeu..." (Ev. Ioan 15, 17-27; 16, 1-2)
Ma inclin in fata unei astfel de initiative laudabile, insuflate de Cel vechi de Zile. Romanii si nu numai au nevoie de o cunoastere adevarata a istoriei sia ceste adevaruri spuse ii va face liberi, altfel suntem meniti sa repetam greselile trecutului. Comunismul a fost cea mai mare plaga a omenirii care a dus la razboaie si moarte si inca mai emana acestea. suntem mai mult decat datori, cei care cunoastem adevarul sa-l spunem, sa l strigam de pe acoperisuri. Cine nu face asta si tace este la fel de vinovat ca si calaii sufletelor si mintilor noastre. Sa dea Dumnezeu Atotputernicul sa mergeti mai departe decat ar banui unii si mai adanc decat isi doresc altii. Bafta!

Dată:: 03.04.2014

De:: Tomosanu Anton

Subiect:: Un site despre detinutii politici

Interesant subiectul ! Memoria opozitiei anticomuniste trebuie pastrata. Este necesar. Este semnul ca le recunoastem drama si ca ne pasa.

Comentariu nou